فراروـ سس ها یکی از هیجان انگیزترین چاشنی ها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداران اند. سس ها در انواع و طعم های گوناگون موجودند که برای سرو غذاهای اصلی، پیش غذا و سالادها استفاده می شوند. به گزارش فرارو؛ سس ها در دنیای فست فود نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند، طوری که می توان گفت هرکدام از این فست فودها با نوع خاصی از سس ها سرو می شوند. امروز می توانید انواع سس را در طعم ها و رنگ های گوناگون داخل سوپر مارکت ها و فروشگاه های مواد غذایی تهیه کنید. گاهی در رستوران ها همراه با غذا سس هایی سرو می شود که طعمش با همه سس هایی که داخل سوپر مارکت ها است، فرق دارد. سس ها معمولا دارای روغن، شکر و برخی مواد افزودنی هستند و به همین دلیل معمولا چرب هستند و کالری بالایی دارند. اگر رژیم دارید و از خوردن سس محروم هستید، می توانید با خیال راحت این سه مدل سس رژیمی و خوشمزه را در منزل درست و با خیال راحت در کنار انواع غذا سرو کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه سه مدل سس خوشمزه و رژیمی همراه ما باشید. سس سبز مواد لازم برای تهیه سس سبز ماست سون یا ماست یونانی: 1 لیوان سس خردل: 2 قاشق غذاخوری اسفناج تازه: 1 لیوان برگ ریحان: یک سوم لیوان آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم طرز تهیه سس سبز برای درست کردن سس سبز کافی است ماست را داخل دستگاه غذاساز بریزید، سپس اسفناج تازه، برگ ریحان، سیر، روغن زیتون، سس خردل، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و یک دقیقه دستگاه را بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم میکس شوند. حالا سس را داخل ظرف مخصوص سس یا شیشه های خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید. مدت نگهداری این سس دو تا سه هفته است. از این سس برای سرو انواع سالاد و سوخاری می توانید استفاده کنید. سس پیاز و جعفری مواد لازم برای تهیه سس پیاز و جعفری ماست یونانی: یک و نیم لیوان جعفری تازه و خرد شده: نصف لیوان آب لیمو ترش تازه: 3 قاشق غذاخوری پودر پیاز: 1 قاشق غذاخوری سیر: 1 حبه نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم طرز تهیه سس پیاز و جعفری برای درست کردن این سس خوشمزه کافی است ماست را داخل یک ظرف مناسب بریزید، سپس سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، جعفری ساطوری شده و آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا سس آماده را داخل ظرف مخصوص سس یا شیشه های خشک و تمیز بریزید. این سس را می توانید به مدت دو تا سه هفته داخل یخچال نگهداری کنید. سس پیاز و جعفری برای سرو کنار چیپس، نان خشک، انواع سوخاری و سرخ کردنی مناسب است. سس فلفل تند دودی مواد لازم برای تهیه سس فلفل تندی ماست یونانی: 1 لیوان فلفل قرمز تند: 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز: 2 عدد آب لیمو ترش تازه: 2 قاشق غذاخوری سیر: 2 حبه نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم طرز تهیه سس فلفل تند برای درست کردن این سس خوشمزه و تند ابتدا فلفل دلمه ای و فلفل قرمز تند را روی حرارت اجاق گاز یا روی زغال کبابی کنید و بعد همانطور داغ به مدت نیم ساعت داخل ظرف دربسته قرار بدهید تا بخار کند و پوست آنها نرم شود، سپس به راحتی پوست فلفل دلمه ای و فلفل قرمز را جدا کنید. در مرحله بعد ماست، فلفل دلمه ای و فلفل قرمز کبابی شده، آب لیمو ترش، سیر، نمک و فلفل قرمز را داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا مواد به صورت کامل با هم میکس و یکدست شوند. سس را داخل ظرف مخصوص سس یا شیشه های خشک و تمیز بریزید. این سس را می توانید به مدت دو تا سه هفته داخل یخچال نگهداری کنید. این سس خوشمزه برای سرو در کنار انواع غذاهای سوخاری و سرخ کردنی، ماهی و سبزیجات گریل شده مناسب است. |