| فراروـ دسرها یکی از محبوب ترین و متنوع ترین خوراکی ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوه ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو می شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک می کند. به گزارش فرارو، تریلچه از واژه اسپانیایی tres leches به معنای سه شیر گرفته شده و نوعی کیک اسفنجی پوشانده شده با خامه و سس کارامل است که اصل آن به امریکای لاتین برمی گردد، اما امروز در کشورهای بالکان، خاورمیانه و به خصوص ترکیه تهیه می شود و بسیار محبوب است. اگر دوست دارید این دسر خاص و خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر تریلچه همراه ما باشید. مواد لازم برای تهیه دسر تریلچه تخم مرغ: 3 عدد آرد سفید قنادی: 1 پیمانه شکر: 1 پیمانه ترکیب روغن و آب: نصف پیمانه بیکنگ پودر: نصف قاشق غذاخوری وانیل: نوک قاشق چای خوری خامه قنادی: 1 لیوان مواد لازم برای تهیه کارامل شکر: نصف پیمانه آب: نصف پیمانه طرز تهیه تریلچه  برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید. شکر را نصف کنید. نیمی از شکر را کم کم به سفیده اضافه کنید و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا سفیده فرم بگیرد و از ظرف بیرون نریزد. در مرحله بعد باقی شکر را با زرده ها و وانیل هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود. حالا ترکیب آب و روغن مایع را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر هم بزنید. همزن برقی را کنار بگذارید و آرد و بکینگ پودر را با الک کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک از یک جهت هم بزنید. در آخر سفیده فرم گرفته را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. کف یک قالب مستطیلی 20 سانتی کاغذ روغنی پهن کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید تا کیک خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و داخل ظرف مخصوص سرو بگذارید که ترجیحا کمی لبه دار باشد. برای درست کردن لایه کاراملی، شکر را داخل ماهی تابه نچسب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا کم کم آب شود. اصلا شکر را هم نزنید و فقط ماهی تابه را دور بدهید تا شکر کم کم کاراملی شود. وقتی شکر کاملا آب شد، نصف پیمانه آب را اضافه کنید و خیلی فوری هم بزنید. وقتی آب را اضافه می کنید، شکر کمی سفت می شود اما نگران نباشید و مدام و با سرعت هم بزنید تا کم کم کارامل شل و شبیه به سس شود، سپس اجاق گاز را خاموش کنید تا سس کاراملی خنک شود. خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد، سپس روی کیک بریزید و با لیسک پخش کنید. در آخر سس کاراملی خنک شده را روی لایه خامه ای بریزید و خوب پخش کنید. حالا دسر تریلچه خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. روش فرم دادن خامه قنادی ـ معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته می شود که آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همان طور که می دانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمان بندی ها تمرکز کنید و مهم تر از زمان بندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید. به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجه ای که در 15 دقیقه با این دو همزن حاصل می شود، متفاوت است. ممکن است با همزن متوسط در 15 دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در 8 دقیقه به دست بیاید. حالا اگر شما قدرت همزن تان را ندانید و با همزن قوی 15 دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست می آید، خامه فرم گرفته نیست. به زمان بندی ها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان می کنیم. همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادی ها تهیه می کنید، بسته به نیازتان آن را در بسته های نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کم تر بسته بندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخ زدایی شود و حالت بستنی پیدا کند. بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یک دست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن می کند، کم کم رنگ آن مات می شود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامه های زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید. علاوه بر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانه های خامه فرم گرفته این است که رد پره های همزن روی آن می افتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون می آورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمی ریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرم دهی دیگر نمی توانید برای تزیین کیک یا دسرها از آن استفاده کنید. |